ENT29 sep '13 17:24

Sharon dreigde auto's van Ozzy te verkopen

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Sharon Osbourne onthult in haar boek Unbreakable dat zij en Ozzy een paar jaar geleden op het punt van scheiden stonden.

EPA
EPA

De oude rocker gebruikte weer drugs en pas toen Sharon dreigde zijn complete wagenpark te verkopen, kwam Ozzy bij zinnen.

Sharon had een tip gekregen dat haar 64-jarige echtgenoot weer zou gebruiken en flink dronk, zo blijkt uit berichten in verschillende media. Ze checkte de berichten in zijn telefoon en zag dat het gerucht klopte. Ze confronteerde haar man, die bekende, en besloot toch achter hem te blijven staan. Hij zou zich aanmelden bij de AA en ze zouden samen in therapie gaan.

Niet veel later kreeg de 60-jarige Britse echter een telefoontje van Ozzy waarin hij zei: "Ik denk dat ik vrijgezel moet worden". Sharon schrijft in haar boek dat ze hem als volgt van repliek diende: "Waaaaat? Een vrijgezel? Heb je jezelf gehoord? Je bent een gepensioneerde. Wat jij nodig hebt, is een bejaardenpas voor de bus." Vervolgens bleef de voormalig Black Sabbath-zanger urenlang weg. Sharon was doodsbang dat er iets met hem was gebeurd.

Fles wodka

De volgende dag keerde hij terug met een fles wodka en een krat bier in de hand en dronk hij alle alcohol in huis op. Sharon gaf opdracht om alle auto's van haar man te laten verkopen en kort daarna kreeg ze een sms'je van Ozzy waarin hij zei dat hij hulp nodig had. En dat hij al anderhalf jaar gebruikte.

In april van dit jaar zette Ozzy een bericht op zijn facebookpagina waarin hij zijn drugs- en drankmisbruik toegaf en verklaarde dat er niets waar was van de geruchten dat hij en zijn vrouw in scheiding lagen. Hij onthulde daarin ook dat hij alweer een hele tijd clean was.

Gerelateerde artikelen