ENT5 nov '13 09:01

Merel Westrik zal nooit vreemdgaan

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Het is voor Merel Westrik uitgesloten dat ze ooit vreemd zal gaan.

ANP Kippa
ANP Kippa

''Voordat je ook maar de neiging hebt om vreemd te gaan, moet je eigenlijk al besluiten om uit elkaar te gaan, want dan kun je ook niet meer vreemdgaan", zo vertelt de presentatrice aan Veronica Magazine.

Merel is hier naar eigen zeggen altijd heel principieel in geweest. ''Verder vind ik het nogal onhygiënisch. En daarnaast veroorzaakt vreemdgaan zo veel verdriet. Dat moet je elkaar niet aandoen."

In het blad wordt ze voor nog een aantal moeilijke keuzes gesteld. Bungeejumpen of naakt in de Playboy? Merel hoeft niet lang na te denken. "Ik ben nog nooit gevraagd door de Playboy, en ik ga dat ook nooit doen." Een volgende vraag: Eva of Matthijs? "Ik ben dol op Eva, maar ik vind Matthijs toch wel uniek in zijn soort. Hij weet heel goed wat-ie wil. Eva heeft dat nog niet bereikt."

In het gesprek vertelt Westrik ook dat ze geen brandende ambitie heeft voor het presenteren van een eigen talkshow of het journaal. "Maar als ik moet kiezen, ga ik voor een eigen talkshow omdat ik bij het Journaal niet zelf de onderwerpen kan bepalen", beargumenteert Merel. Haar toekomstplannen lopen verder nogal uiteen. "Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst ooit nog eens documentaires ga maken of totaal iets anders ga doen, zoals helikopterpiloot worden", zegt ze lachend.

Gerelateerde artikelen