ENT24 okt '13 11:10

Bruce Jenner miste huwelijksaanzoek Kim

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Bruce Jenner was niet uitgenodigd op het feestje waarop zijn stiefdochter Kim Kardashian ten huwelijk werd gevraagd door Kanye West.

EPA
EPA

Hij hoorde volgens TMZ pas achteraf dat Kim en Kanye gaan trouwen.

Bruce en Kanye hebben volgens bronnen van de entertainmentsite nauwelijks met elkaar gesproken. Bruce was ook geen voorstander van de relatie, zo kort nadat Kim brak met Kris Humphries.

Het is niet bekend waarom Bruce geen uitnodiging kreeg voor het feest dat Kanye had georganiseerd. Kim heeft hem onmiddellijk na het huwelijksaanzoek gebeld met het nieuws dat ze verloofd is. Bruce was daarmee de eerste die door Kim werd gebeld, omdat Kim hem als vader ziet. TMZ meldt ook dat de verloofde Kim en Kanye er geen gras over laten groeien. Bronnen rond het beroemde paar vertellen dat het huwelijk niet lang op zich laat wachten. Vooral Kanye zou gas geven.

Overigens zou het huwelijksaanzoek door een van de aanwezigen zijn opgenomen, tot grote woede van het aanstaande bruidspaar. Alle gasten moesten namelijk een geheimhoudingsverklaring tekenen. De schuldige kan nu een rechtszaak tegemoetzien.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen