ENT22 nov '13 15:25

Charlie heeft tweeling al weken niet gezien

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Charlie Sheen heeft zijn tweelingzoontjes al drie weken niet meer gezien.

EPA
EPA

Toen werd zijn ex Denise Richards door de Amerikaanse kinderbescherming ontheven van haar taak als begeleider van de kinderen tijdens Charlies bezoekjes.

Vorige week kreeg Denise een telefoontje dat haar diensten niet meer nodig waren en dat Sheen zijn kinderen dus niet meer kan ontmoeten. Charlie is volgens Radar “ongelofelijk gefrustreerd en verdrietig dat hij Bob en Max niet kan zien. Ze wonen letterlijk om de hoek.”

Volgens een bron is Charlie een goede vader. “Hij staat misschien bekend als bad boy, maar voor de kinderen is hij streng. Hij wil dat ze gezond eten en op tijd naar bed gaan.” De tijdelijke voogdij over de kinderen ligt nu overigens bij de broer van Brooke Mueller.

De kinderen zijn van Charlie en zijn ex-vrouw Brooke Mueller, maar ze woonden een tijd bij Denise. Nadat Mueller in mei dit jaar een overdosis nam, werd Denise aangewezen als tijdelijke voogd van de vierjarige Bob en Max, aldus RadarOnline. Mueller werd daarna opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis en moest naar de afkickkliniek om van de drugs af te komen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen