ENT24 sep '13 10:43

Nick & Simon zijn blij met sterke thuisbasis

Auteur: ANP Nieuws

VOLENDAM - Nick & Simon gaan van fotoshoots, naar optredens en interviewafspraken.

ANP Kippa
ANP Kippa

Maar als de mannen thuiskomen dan kunnen zij helemaal zichzelf zijn. "Wil je overleven aan de top, dan moet je een sterke thuisbasis hebben. Je kunt het niet alleen rooien", vertelt Nick.

De zanger deelt zijn succes maar ook zijn frustraties met zijn partner Kirsten. "Als ik vrijgezel was geweest had ik niet op dit niveau kunnen opereren. Dat weet ik zeker. Ik was vaker uitgegaan, in de kroeg blijven hangen of ik zou ergens langs de weg wat eten", gaat de Volendammer verder. "Op den duur zou ik me misschien wel gaan verwaarlozen. Nu vind ik veel rust."

Zijn collega Simon ervaart hetzelfde met zijn vrouw Annemarie. "Ze weet dat Nick en ik er vol voor gaan, daarin remt ze mij nooit af. Gelukkig", vertrouwt de zanger toe aan Flair. Maar Simon vertelt ook dat het voor haar soms best pittig is dat hij zo'n hectisch leven heeft. "Je moet als partner zo flexibel zijn." De twee hebben wel eens discussie over zijn drukke bestaan. "Het zou gek zijn als dat niet zo was. Als ik nu aankondig dat ik een week weg moet, vindt ze dat erg. Heel gezond", vindt Simon. "Als het nodig is, cancel ik de hele boel. Voor Annemarie ben ik er altijd."

In het interview met Flair vertellen de mannen ook over hun vriendschap. "Onze vriendschap is gebaseerd op muziek. We kunnen het goed met elkaar vinden, hebben dezelfde humor, hetzelfde doel en dezelfde passie", aldus Simon. Toch zien de mannen elkaar privé maar weinig. "Dan wil ik of met mijn vrouw zijn of heb ik nog negentien andere vrienden met wie ik iets leuks wil doen." Nick zegt ook dat de twee perfect samen kunnen werken. "We weten alles van elkaar. Heel diepgaande gesprekken voeren we niet. Privédingen lossen we zelf op. Misschien is dat wel man-eigen. We lachen vooral veel."

Gerelateerde artikelen