ENT23 okt '13 18:38

Wesley krijgt gelijk in zaak tegen promotor

Auteur: ANP Nieuws

DEN BOSCH - De Tilburgse volkszanger Wesley heeft na 7 jaar alsnog gelijk gekregen in een conflict met zijn voormalige concertorganisator John S.

ANP
ANP

Er was in 2006 voldoende reden om de promotor van verduistering te beschuldigen, aldus het gerechtshof in Den Bosch in een uitspraak die woensdag is gepubliceerd.

Wesley claimde destijds dat hij voor tonnen was opgelicht omdat organisator concertopbrengsten achterover drukte. Hij deed aangifte maar werd zelf op de vingers getikt vanwege onrechtmatige beschuldigingen en zelfs beboet wegens smaad.

Het hof stelt nu vast dat John S. concerten organiseerde die bijna allemaal waren uitverkocht terwijl Wesley niks kreeg uit de verkoop van kaarten en drank.

Huidig manager Riny Schreijenberg van Wesley liet woensdag weten dat de zanger blij is met de uitspraak, maar niet gelooft nog dat hij nog ooit geld krijgt voor de optredens. Hij rekent zelfs niet op de proceskosten. Wesley richt zijn blik op de toekomst en gaat weer aan zijn carrière werken, aldus Schreijenberg.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen