ENT6 nov '13 20:00

Henk Schiffmacher weer uit ziekenhuis

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Henk Schiffmacher is ontslagen uit het ziekenhuis.

ANP
ANP

Hij werd dinsdag opgenomen in een ziekenhuis in Mexico City. De tattookoning was daar voor een congres, maar voelde zich niet lekker.

Het gaat nu alweer een stuk beter, laat hij aan SBS Shownieuws weten. “Ik word een beetje een oud mannetje en moet opeens rustig aan doen”, zegt hij. Als hij terug is in Nederland, moet Henk zich nog wel melden bij een cardioloog.

Het was wel even schrikken voor de tattookunstenaar. Hij lag aan allerlei apparatuur en kon zich voor geen meter bewegen. “Ik leek wel een robot.” Ondanks alles is Henk erg te spreken over de behandeling die hij in het ziekenhuis kreeg. “Het ziekenhuis hier in Mexico is geweldig. Ik werd omringd door een soort engelen en met de grootste zorg behandeld”, zegt hij.

Gesodemieter

“Ik heb ook een heleboel gesodemieter gehad”, zegt Henk verder tegen Shownieuws, en dat is misschien de reden waarom hij opeens in het ziekenhuis belandde. “Ik heb heb me veel te druk gemaakt.” Henk doelt op de strijd die hij moest leveren voor zijn Tattoo Museum. Op zijn verzameling werd zelfs beslag gelegd. “Eigenlijk ben ik belazerd. Dat is nu duidelijk bij de curator en mijn naam is een beetje gezuiverd. Dat is een goed gevoel voor de toekomst.”

Nog erger dan de sores rond zijn museum is voor Henk dat bij zijn vrouw Louise leverkanker werd geconstateerd.

Gerelateerde artikelen