ENT23 sep '13 21:43

Liza Sips vindt vriend sexy in joggingbroek

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Liza Sips vindt haar vriend het meest sexy als hij gewoon een joggingbroek draagt met een vest, al kan ze een mooie smoking ook zeker waarderen.De actrice kreeg maandag de award voor meest getalenteerde beauty tijdens een awardshow van het magazine Grazia.

ANP
ANP

De actrice kreeg maandag de award voor meest getalenteerde beauty tijdens een awardshow van het magazine Grazia. Zelf houdt ze het meest van tijdloze en klassieke mode uit bijvoorbeeld de jaren twintig en zestig. Maar ze draagt haar haar ook wel eens wild in combinatie met een leren broek, voor een avondje uit.

De 22-jarige presentatrice is twee weken geleden ingetrokken bij haar 37-jarige vriend Ralph Manheim in Amsterdam. Haar eigen woning heeft ze inmiddels onderverhuurd.

Het samenwonen bevalt de tortelduifjes goed. "Ik hoef nu niet meer mijn agenda te trekken om mijn vriend te zien. Het is heel fijn als ik straks thuiskom en hij er gewoon is'', zegt de gelukkige Liza glimlachend. Ze heeft sinds maart een relatie met de sportmarketeer.

Gerelateerde artikelen