ENT7 jul '13 09:09

'Paris Jackson naar kostschool'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Paris Jackson zal na haar ziekenhuisopname niet direct naar huis gaan.

EPA
EPA

Haar biologische moeder Debbie Rowe en haar oma Katherine hebben besloten dat het beter is om de tiener voorlopig naar een kostschool voor moeilijke kinderen te sturen.

Volgens The Sun vinden de twee dat Paris er nog niet aan toe is om naar huis te komen. "Ze heeft geprobeerd zelfmoord te plegen en dat was heel serieus. Ze voelde zich toen vreselijk en haar familie denkt dat er niet veel voor nodig is om haar weer zo te laten voelen", aldus een insider. Debbie en Katherine willen haar ook graag weghouden van het internet en sociale media. Het lezen van de reacties op haar wanhoopsdaad en het laatste nieuws over haar vader kan volgens hen zorgen voor een terugval.

Debbie en Katherine hebben gekeken wat de beste plek is voor de 15-jarige tiener. "Ze hebben besloten dat de Diamond Ranch Academy in Utah de juiste locatie is. Het behandelcentrum ligt op een afgelegen plek en ze zijn gespecialiseerd in het behandelen van depressieve tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar", vervolgt de bron. De dochter van Michael Jackson zou daar de tijd kunnen nemen om weer tot zichzelf te komen. "Het enige probleem is de beveiliging. Er zal namelijk veel aandacht zijn voor Paris en de kans is aanwezig dat fans haar daar willen opzoeken."

Paris zal waarschijnlijk in de kliniek blijven totdat de rechtszaak die de familie heeft aangespannen tegen concertorganisator AEG Live is afgerond, schrijft de Engelse krant. Het meisje werd vorige maand opgenomen in het ziekenhuis nadat ze geprobeerd had haar polsen door te snijden.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen