ENT5 aug '13 15:59

Vechtpartij in nachtclub na bezoekje Bieber

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - Een avondje uit in Southampton is voor Justin Bieber (19) uitgelopen op een vechtpartij.

EPA
EPA

De jonge popster verscheen zondagochtend vroeg om 2 uur bij een nachtclub met zijn entourage en nam meteen de VIP-sectie over, zo weet Daily News maandag.

Volgens meerdere bronnen werd Bieber vergezeld door vier intimiderende bodyguards. Feestgangers die foto's van hem probeerden te maken werden met zaklantaarns in het gezicht geschenen door de bewakers.

Op een bepaald moment probeerde een vrouwelijke gast een praatje te maken met de Canadese zanger, waarop Bieber een verhitte discussie kreeg met haar vriend. "Bieber rukte zijn shirt uit en sloeg helemaal door'', vertelde een ooggetuige.

Bloed

Bewakingspersoneel van de club greep in en sleepte Bieber mee naar de parkeerruimte waar zijn auto's stonden. In de club liepen de spanningen verder op en gingen bazen van de nachtclub met vrienden en bodyguards van Bieber op de vuist. Een ooggetuige zag bloed.

Het is niet de eerste keer dat Bieber zich misdraagt. Zo kwam hij veel te laat op zijn eigen concerten. Ook zou hij meerdere keren hebben gespuugd naar mensen die hem niet aanstonden.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen