ENT6 aug '13 06:35

'Kritische Johnny wil graag gezinnetje'

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Johnny de Mol wil volgens zijn moeder Willeke Alberti dolgraag een gezin stichten.

ANP Kippa
ANP Kippa

Maar bij de zoektocht naar de moeder van zijn kinderen is hij enorm kritisch. "Johnny zal, als hij ook maar een beetje aarzelt over een vrouw, nooit met haar aan een gezin beginnen."

"Johnny wil dolgraag een gezinnetje stichten", zegt Willeke in het AD. "Maar hij zal dat nooit doen met een vriendin met wie het alleen maar goed klikt. Als hij al geruime tijd een verhouding heeft, doemt vroeg of laat altijd het moment op dat hij gaat nadenken over de eventuele moederrol van zijn partner. Twijfelt Johnny, die gek is op kinderen, daaraan, dan beëindigt hij zijn relatie in goede harmonie."

Volgens Alberti is haar zoon zeer oprecht. "Dat is een belangrijke en lovenswaardige karaktereigenschap. Johnny zal, als hij ook maar een beetje aarzelt over een vrouw, nooit met haar aan een gezin beginnen. Gelukkig maar! Want scheidingen waarbij kinderen in het spel zijn, zijn er al te veel. Mijn zoon, die zo langzamerhand zijn wilde haren een beetje begint te verliezen, zal dat nooit laten gebeuren. Hij gaat wat dat betreft voor 100 procent zekerheid. Ook al weet hij, als kind van gescheiden ouders, best dat de toekomst zich nooit laat voorspellen."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen