ENT15 jun '13 13:06

Miley Cyrus wil opnieuw beginnen

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Miley Cyrus wil een nieuwe start maken in de muziekwereld.

EPA
EPA

Ze ziet haar nieuwe album eigenlijk als haar eerste, laat ze weten aan Billboard Magazine.

Nadat ze genoeg had van haar suikerzoete Disney-imago, transformeerde Cyrus in een punkmeisje. Haar verleden wil ze laten rusten, nu ze binnenkort een nieuw album uitbrengt, haar eerste plaat sinds 2009. "Als mensen naar iTunes gaan en naar mijn oude muziek luisteren, vind ik dat zo irritant. Maar ik kan het helaas niet uitwissen en opnieuw beginnen."

Dat is iets wat ze wel zou willen. "Ik voel me zo ver verwijderd van mijn laatste album. Ik was 16 of 17 toen ik dat maakte. Als je eenmaal 20 bent, ken je die persoon gewoon niet meer. Ik wil starten als een nieuwe artiest. Ik beschouw mijn aankomende album als mijn eerste, echt."

Pharrell

Miley noemt haar nieuwe werk een popalbum, maar zoekt ook de grenzen op in haar samenwerkingen met Pharrell Williams en Will.i.am. "Ik heb altijd gebruik gemaakt van country-rock-invloeden, maar nu ga ik meer naar de urban-kant", zegt ze daarover.

De 20-jarige Amerikaanse actrice en zangeres werd beroemd met haar hoofdrol in de Disney-serie Hannah Montana. Miley is de dochter van de countryster Billy Ray Cyrus.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen