ENT5 sep '13 06:16

Vrouw Robin Thicke maakt zich geen zorgen

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - De echtgenote van Robin Thicke, Paula Patton, zegt zich geen zorgen te maken over de geruchten dat haar man zou zijn vreemdgegaan tijdens een afterparty van de MTV Video Music Awards.

ANP
ANP

Een 20-jarige studente beweert die avond passievol te hebben gevreeën met de 36-jarige zanger.

Lana Scolaro postte onlangs een foto op Instagram waarop de getrouwde Robin te zien is met zijn hand op haar achterste. De studente claimt dat de twee vervolgens een groot deel van de avond passievol zoenend doorbrachten in het Greenwich Hotel in New York.

Ze beweerde eerder: “Ik ging naar de badkamer en toen ik er weer uitkwam, stond Robin daar. Hij deed de lichten uit en begon me intens te zoenen. Hij greep me overal en zei dat hij met me naar bed wilde. Het leek hem niet uit te maken dat zijn vrouw in de andere kamer was.”

De 37-jarige Paula lijkt zich echter niet druk te maken om de aantijgingen van de vrouw. Een woordvoerder van het stel verklaarde tegenover het tijdschrift Life & Style: “Het is gewoon een meisje dat om aandacht schreeuwt. Paula en Robin maken zich er geen enkele zorgen over.”

Thicke en Patton zijn sinds 2005 getrouwd en hebben samen een driejarig zoontje, Julian.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen