ENT23 sep '13 22:15

Sieradenlijn van Yolanthe loopt goed

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - De nieuwe sieradenlijn van Yolanthe, YC Jewels, doet het goed, zei een tevreden Yolanthe maandagavond in Amsterdam.

ANP Kippa
ANP Kippa

Items die vooral populair zijn, zijn de leren armbanden met Yolanthe in gouden letters. ''Ik krijg veel foto's toegestuurd van klanten en fans met hun nieuwe sieraad.''

Yolanthe is hier erg blij mee, want ze vond het toch wel spannend om haar eigen lijn te lanceren. ''Ik had er twee jaar aan gewerkt. Dan is het heel eng om het los te laten en te horen wat anderen van je sieraden vinden'', zei de voetbalvrouw tegen BuzzE tijdens een awardshow van het tijdschrift Grazia.

Yolanthe werd door Grazia onderscheiden met de Red Carpet Style Goddess Award. ''Ik ben altijd bezig met fashion. Dan is dit een hele eer'', aldus Yolanthe, die een lange stijlvolle blauwe jurk droeg. Ze laat zich onder andere inspireren door haar nieuwe Turkse woonomgeving.

Niet alleen Yolanthe zelf, maar ook haar styliste Danie Bles kreeg een award. Danie droeg de prijs voor beste styliste op 'aan alle mooie meiden die ik mag kleden'. De beide fashionjunkies werken niet alleen samen, maar dragen ook kleding en sieraden van elkaar. Yolanthe vindt het heel prettig werken met de styliste, die onlangs haar eigen kledinglijn lanceerde. ''Wat ik zo fijn vind aan Danie, is dat ik mijn eigen stijl kan houden.''

Gerelateerde artikelen