ENT9 jun '13 17:25

'Paris Jackson wil niet dood'

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - Volgens de Jacksons wilde de radeloze Paris niet echt een einde maken aan haar leven.

EPA
EPA

Dat zou ze gezegd hebben toen ze woensdag naar het ziekenhuis werd gebracht. Ze mist haar vader vreselijk.

Een familielid heeft tegen New York Post gezegd dat het geen zelfmoordpoging was, maar een schreeuw om aandacht van een 15-jarige die dolgraag een normale opvoeding wil. 'Ik wil leven!', zou ze om zich heen schoppend tegen een verpleegster hebben uitgeschreeuwd, nadat ze zichzelf in haar polsen had gesneden en een flinke dosis pijnstillers had genomen. "Ik wil alleen niet hier leven. Ik wou dat mijn vader hier was."

Het anonieme familielid wuift de verhalen weg dat de dochter van Michael Jackson een afscheidsbriefje zou hebben achtergelaten. Hij bevestigt wel dat Paris zichzelf al eerder heeft gesneden. "We weten ervan en hebben de problemen aangekaart. Maar het was geen vleesmes, zoals in de media wordt beweerd. Het was een gewoon keukenmes."

Kurt Cobain

Volgens de New York Post is het huis van de Jacksons waar Paris woont, geen veilige plek voor het meisje. Ze levert er constant strijd met haar tante Janet en voogd en oma, Katherine Jackson. Die zou veel weg zijn, vooral vanwege de rechtszaak die de familie heeft aangespannen tegen concertpromotor AEG Live, waarbij Paris een belangrijke getuige is. "Er is weinig begeleiding van volwassenen."

De depressieve Paris heeft regelmatig woedeuitbarstingen en slaat dan met de deuren en draait keiharde muziek van Kurt Cobain. Ze sluit zich op in haar kamer en zou maaltijden overslaan. Alles bij de Jacksons zou om geld draaien. Elke dag wordt de puber eraan herinnerd dat ze niet uit een gewone familie komt. 'Ur dad deserved 2 die', 'he wuz a pedo', en 'u are not MJs bio kid, white trash', zijn recente twitterberichten.

Als klein kind kreeg Paris al een masker opgezet door haar vader om haar te beschermen tegen paparazzi. Na de beschuldigen van seksueel misbruik, woonde het gezin overal ter wereld. Maar volgens insiders was Michael gek op zijn kroost. "Hij had problemen, maar die kinderen waren alles voor hem. Hij bouwde poppenhuizen, boomhutten, speelde spelletjes." De afgelopen periode bracht Paris veel tijd door met haar biologische moeder. Ze probeert volgens de krant om te ontsnappen uit de 'Jackson-waanzin', op zoek naar liefde en aandacht.

Gerelateerde artikelen