ENT7 jul '13 08:00Aangepast op 7 jul '13 11:21

Nigella Lawson gaat scheiden

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Nigella Lawson en Charles Saatchi gaan scheiden.

EPA
EPA

Dat heeft de rijke kunstverzamelaar zaterdagavond in een verklaring laten weten, is te lezen op de website van The Sun. "Ik vind het heel erg om te zeggen, maar Nigella en ik hebben besloten om te gaan scheiden. Het is voor ons alle twee een lastige situatie, want onze liefde was heel groot", aldus Saatchi.

Volgens de toekomstige ex-man van Nigella zijn de twee in het laatste jaar erg uit elkaar gegroeid. "Ik voel ook dat ik haar in het afgelopen jaar heb teleurgesteld." Maar hier blijft het niet bij. Hij vindt het namelijk heel erg dat zijn vrouw geen publieke reactie heeft gegeven op de commotie in de media over de foto's waarop te zien was dat hij zijn vrouw bij de keel greep. "Ik verafschuw geweld tegen vrouwen en ik heb haar nooit mishandeld."

De 70-jarige Saatchi wenst zijn vrouw volgens de Engelse krant heel veel succes in haar leven en met haar carrière. "Ze blijft de meest geweldige vrouw in de wereld. Ik voel me bevoorrecht dat ik zolang zo'n prachtige vrouw in mijn leven heb gehad." De twee trouwden in 2003.

De scheiding komt niet als een verrassing. Na de publicatie van de foto's waarop duidelijk te zien is dat de twee ruzie maken, vertrok Nigella (53) uit hun gezamenlijke woning. Vervolgens werd ze een aantal keer zonder trouwring gespot. Bronnen fluisterden daarop al dat een scheiding nabij zou zijn.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen