ENT1 okt '13 23:58

Olcay strenge jury in The Ultimate Shopper

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Olcay Gulsen is dinsdag voor zo'n driehonderdmiljoen mensen te zien als jurylid in het Britse TLC-programma The Ultimate Shopper.

ANP
ANP

De Nederlandse toont zich in het modeprogramma van een streng jurylid met rake opmerkingen.

Aan Humberto Tan vertelt ze dat ze heel eerlijk is geweest tijdens de opnames van de show. Dat er zo veel mensen meekijken deert haar niet. "Er was een deelnemer die eruit wilde zien als Kim Kardashian. Het was een mooie vrouw, maar ze was zo overdreven bezig met een seksbom zijn. Ik heb gezegd dat ze eruit zag als vuilnis. Later knapte ze gelukkig helemaal op en begreep ze mijn kritiek."

De 33-jarige Olcay, die als eigenaar van SuperTrash wereldwijd succes boekt, werd tijdens het televisieprogramma gevraagd om ambasassadrice te worden van het project Krachtbedrijf. Dat project helpt vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld met hun eigen onderneming op te zetten. De modeontwerpster was vereerd door het voorstel en neemt het in beraad.

"Die vrouwen zijn vaak erg creatief omdat ze meestal gewend zijn om het met weinig te moeten doen. Ze hebben vaak passie en vuur in zich om vooruit te komen, wat ze goede ondernemers maakt", aldus Olcay.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen