ENT25 sep '13 12:31

Kanye West vermijdt paparazzi met omvliegen

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Kanye West heeft het helemaal gehad met de paparazzi die hem steeds staan op te wachten op het vliegveld in Los Angeles.

EPA
EPA

De rapper kan een volgende confrontatie niet gebruiken nu hij al een aanklacht aan zijn broek heeft hangen voor het aanvallen van een fotograaf, daarom heeft hij besloten om voortaan via een andere route te vliegen.

TMZ kwam erachter dat Kanye en zijn vriendin Kim Kardashian later in de week naar Parijs vliegen. Maar omdat ze niet via LAX airport willen, heeft het stel besloten om eerst met een privévliegtuig naar een ander vliegveld te reizen. Vanuit daar vliegen ze naar de Franse stad. De vlucht met de privéjet kost volgens de website zo'n 5000 dollar.

De aanklacht tegen West werd onlangs ingediend. De artiest viel de paparazzo afgelopen zomer aan op het vliegveld in LA. De rapper, die eerder had aangegeven niemand te willen zien of spreken, trok de vragen van de fotograaf slecht en duwde hem omver. Ook zou hij hebben geprobeerd de camera van de man af te pakken. De paparazzo moest na het voorval in het ziekenhuis behandeld worden. Volgens Kanye handelde hij uit zelfverdediging.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen