ENT15 nov '13 16:38

Oprah niet traditioneel genoeg voor huwelijk

Auteur: ANP Nieuws

CHICAGO - Dat tv-ster Oprah Winfrey nooit is getrouwd, komt doordat ze zichzelf niet traditioneel genoeg vindt voor het huwelijk.

EPA
EPA

Dat vertelde ze in de show van Lorraine Kelly op de Britse tv-zender ITV.

Hoewel ze de afgelopen jaren een heel druk leven heeft geleid, zegt Oprah dat haar werk niet de reden is dat ze nooit in het huwelijksbootje is gestapt. “Als ik had gewild, had ik best kunnen trouwen. Dan had ik er wel tijd voor gemaakt”, zegt ze. “Ik ben geen traditionele vrouw. Ik heb geen traditioneel leven geleid.”

Oprah heeft al jaren een relatie met Stedman Graham. “Als we waren getrouwd, waren we ook weer gescheiden”, vertelt ze Lorraine. “Hij is erg traditioneel ingesteld en dat had het voor mij heel moeilijk gemaakt. Ik moet er niet aan denken wat ik op had moeten geven om zijn vrouw te zijn. Dat brengt verantwoordelijkheden en offers met zich mee. Dat had ik nooit lang volgehouden.” Volgens Oprah is haar show de echte liefde van haar leven. Vandaar dat een huwelijk nooit iets was geworden.

In het interview vertelde Oprah ook nog dat ze er geen moeite mee heeft dat ze binnenkort 60 wordt. “Dat vind ik iets geweldigs. Ik begrijp dan ook niet dat er vrouwen zijn die liegen over hun leeftijd. Dat is raar. Het is toch een voorrecht om een mens te zijn.”


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen