ENT7 dec '13 09:50

Sara Kroos zet streep onder verleden

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Sara Kroos heeft haar moeilijke verleden achter zich gelaten.

"Op een gegeven moment is het klaar. Praten over die periode doe ik gewoon niet meer", vertelt ze aan het AD.

"Ik wil niet in elk gesprek terug naar een periode die voor mij is afgesloten en waar ik ook erg mijn best voor heb moeten doen om die af te sluiten", vervolgt Sara. De cabaretière heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze lastige momenten heeft beleefd in haar jonge leven. Zo had ze last van depressies en werd ze het slachtoffer van seksueel misbruik.

Inmiddels gaat het heel goed met de 32-jarige Sara. "Ik had nooit durven dromen van hoe ik nu in het leven sta." De comedienne is al bijna drie jaar getrouwd met haar vrouw Daniëlle. "Toen ik Daan ontmoette, hadden we allebei een relatie. Maar we waren op slag verliefd", aldus Sara die zegt dat het overduidelijk is dat ze bij elkaar horen. "Daan is de vrouw van mijn leven. We kunnen elkaar heel goed loslaten, maar ook dagen met elkaar in huis rondbanjeren, zonder dat we het benauwd krijgen."

Kroos verklapt ook nog dat ze eigenlijk nooit een grote wens had om te trouwen. "Ik riep altijd heel hard dat ik niet hoefde te trouwen, maar ik wist niet dat het zo leuk is om getrouwd te zijn."

Gerelateerde artikelen