ENT5 dec '13 18:27

Gekke reacties op sexy titel Adam Levine

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - De Amerikaanse zanger Adam Levine (34) heeft een paar aparte reacties gekregen op zijn onlangs verworven titel Sexiest man alive 2013.

EPA
EPA

Zo vertelde hij tijdens de talkshow van Ellen DeGeneres dat zijn verloofde, het Victoria's Secret-model Behati Prinsloo (24), in lachen uitbarstte toen ze het nieuws hoorde. "Daardoor blijf ik met beide benen op de grond staan'', meent de leadzanger en gitarist van Maroon 5.

De moeder van Adam reageerde ook heel gevat. ''Mijn moeder vroeg me heel lief of deze benoeming haar dan de sexyste moeder maakt. Dat is heel schattig maar ook wel apart'', vindt de acteur. ''Ik denk het wel'', antwoordde hij zijn moeder. ''En mijn vader zei gewoon: graag gedaan jongen''.

De coach van The Voice grapte eerst dat hij de titel heel serieus neemt, maar vervolgde al vrij snel: ''Nee hoor, helemaal niet. Het is geestig. En het is geweldig. Je verwacht nooit dat zoiets je overkomt.''

Het Amerikaanse blad People riep Adam in november uit tot Sexiest man alive. Het magazine vindt de zanger, die onder de tatoeages zit, cool, zelfverzekerd en verleidelijk.

Gerelateerde artikelen