ENT2 sep '13 10:03

Kees Tol dankt media voor acteerrol

Auteur: ANP Nieuws

IBIZA - Kees Tol is binnenkort te zien in de nieuwe tv-serie Verliefd op Ibiza van SBS6.

ANP Kippa
ANP Kippa

Volgens de Volendammer heeft hij deze rol te danken aan de media. "In alle interviews die ik heb gedaan, heb ik geroepen dat ik graag wilde acteren. Ik dacht: misschien helpt het", vertelt hij aan Sp!ts.

Door een van deze interviews kreeg hij een bericht van Job Gosschalk. "Hij wilde koffie met me drinken, dus dat heb ik toen gedaan. Door hem heb ik me weer ingeschreven bij Kemna Casting en daar zeiden ze meteen dat ze al een rol voor me in gedachten hadden. Dat was dus deze. Ik ben echt superblij.”

Hoewel Tol ook nog andere dingen op zijn programma heeft staan, weet hij zeker waar hij zich nu op wil concentreren. "Mijn focus ligt bij SBS", aldus een blije Kees. De bekende Volendammer laat de krant ook weten dat hij is gestopt met zijn gewone werk voor FTV Producties. "Je kan niet een 40-urige werkweek hebben, maar vervolgens nooit op je werk komen."

Naast Kees Tol werd vorige week ook bekend dat Georgina Verbaan en Geza Weisz in de serie spelen. Van Rick Engelkes, Lone van Roosendaal, Marly van der Velden, Manuel Broekman, Sanne Langelaar en Louis Talpe was al bekend dat ze vanaf 26 oktober in de SBS6-serie te zien zullen zijn.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen