ENT7 nov '13 08:21

Kardashians werken aan kledinglijn voor kids

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Het kledingmerk Kardashian Kollection hangt nog niet in de Nederlandse winkels of de zusjes Kardashian denken alweer na over een volgende stap.

EPA
EPA

Kourtney, Kim en Khloé Kardashian werken nu ook aan een kinder- en babylijn. Dit vertelt Kim Kardashian, sinds kort moeder, donderdag in Sp!ts. ''Ik weet en begrijp nu hoe belangrijk het is om functionele kleding van heel goede kwaliteit en zachte stof te hebben'', zegt de moeder van baby North.

Khloé bezoekt zaterdag 16 november de Bijenkorf in Amsterdam. Het wordt haar eerste bezoek aan Amsterdam en daar kijkt ze naar uit. De reden van haar bezoek is de introductie van de vrouwenkledinglijn in Nederland. ''De collectie is luxe, fashion forward, betaalbaar en sjiek'', zo omschrijft Khloé de feestjurken, kanten jumpsuits en verenjassen.

Volgens Khloé is de kleding bedoeld voor zelfverzekerde vrouwen. ''Ons doel is om voor de echte vrouw te ontwerpen. De vrouw die haar vrouwelijke rondingen omarmt en durft te laten zien. We houden van mooie, zelfverzekerde vrouwen die van hun lijf houden.''

Gerelateerde artikelen