ENT6 dec '13 07:47

Geraldine: 'Zonder Anna niet zo ver geschopt'

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Geraldine Kemper is de eerste finaliste van Expeditie Robinson, maar de 23-jarige presentatrice denkt dat ze het zonder de steun van Expeditie Robinson-vriendin Anna-Alicia Sklias niet gered had.

ANP Kippa
ANP Kippa

"Zonder maatje ben je daar echt alleen."

Met Anna had Geraldine een pact gesloten, een van onvoorwaardelijke steun. Dat werd door andere deelnemers als een bedreiging gezien. "Dat Geza Weisz en Sef mij eruit probeerden te krijgen voelde als een messteek. Gelukkig mislukte het en mocht ik blijven", zo vertelt ze aan De Telegraaf.

Anna werd een echte vriendin. "Er was niemand bij toen we elkaar aankeken, recht in de ogen. Ik vroeg Anna: kunnen wij elkaar vertrouwen? Ze hoefde niet te antwoorden, het was alsof we in elkaars ziel keken. Ik las in haar ogen dat ze er altijd voor me zou zijn. En dat heeft ze bewezen."

Toen Geraldine bijna het spel moest verlaten zag ze dat ze haar tactiek moest veranderen. "Ik werd echt wakker geschud. Pas toen zag ik dat ik veel te naïef was in het spel. De mannen gedroegen zich als haantjes, maar daar heb ik gelukkig mijn handen vanaf getrokken. Al kostte het mij wel bijna de kop."

Gerelateerde artikelen