ENT23 sep '13 20:51Aangepast op 23 sep '13 21:39

Yolanthe wint Style Goddess Award van Grazia

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - FashionglossyGrazia heeft maandagavond voor het eerst de Red Carpet Awards uitgereikt aan BN'ers die zich op de rode loper in de kijker hebben gespeeld met hun stijl en performance.Yolanthe Sneijder-Cabau mocht de Red Carpet Style Goddess Award in ontvangst nemen, omdat de voetbalvrouw '''Ibiza sexy' perfect weet te combineren met 'city chic'''.

ANP
ANP

Yolanthe Sneijder-Cabau mocht de Red Carpet Style Goddess Award in ontvangst nemen, omdat de voetbalvrouw '''Ibiza sexy' perfect weet te combineren met 'city chic'''. Georgina Verbaan kreeg in Amsterdam de Fashion Forward Award. Ze reageerde heel verbaasd en liet weten haar styling vaak zelf te verzorgen.

Grazia-lezers konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen op de genomineerde BN’ers en deden dat volgens het magazine massaal. Naast Yolanthe en Carolien waren er nog vier awards te verdelen tijdens de awardshow in Amsterdam, waar onder anderen zangeres Eva Simons optrad.

Victoria Koblenko won een prijs voor haar bijzondere haarcreaties. ''Deze haarkameleon volgt geen trends, maar creëert ze zelf. Net als haar kledingcreaties zijn ook haar kapsels vaak regelrechte kunstwerkjes'', vindt Grazia.

Talentvol

Liza Sips kreeg de award voor meest getalenteerde beauty. ''Actrice, presentatrice, model, modemeisje - veelzijdige Liza is het allemaal. Ze pakt alles aan en gaat er altijd tweehonderd procent voor.''

Niet alleen vrouwen vielen in de prijzen. Jim Bakkum kreeg de Stylish Man Award, omdat het vaderschap zijn looks naar een hoger niveau heeft getild. De acteur is volgens Grazia een typisch gevalletje van ''erg lekker opgedroogd''.

Danie Bles, de styliste van onder anderen Yolanthe en Sylvie, weet ''hoe stadse meisjes zich het beste kunnen kleden''. Ze creëerde een herkenbare stijl en is daarmee een inspiratiebron voor velen, meent Grazia. Daarom ging de Red Carpet Stylist Award naar haar.

Magazine

Grazia is een wekelijkse glossy van Sanoma Uitgevers over mode en sterren, dat zich richt op jonge werkende vrouwen. Het eerste Nederlandse nummer verscheen in 2009. In 2011 werd het magazine uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar op het 14e Tijdschriftengala. Het blad verschijnt ook in vele andere landen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen