ENT9 dec '13 19:56

Verlinde: niet in poep en een scheet geregeld

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Albert Verlinde is voor de tweede keer ingegaan op zijn eigen relatieproblemen.

ANP
ANP

In RTL Boulevard zei de roddelkoning van Nederland dat hij en Onno druk bezig zijn om de boel te redden. "Maar zoiets is niet in een poep en een scheet geregeld. Dat kost tijd, maar we staan er beiden positief in", aldus Verlinde.

Vorige week kwam via het SBS-programma Show Laat een foto naar buiten van de man van Verlinde, Onno Hoes. Daarop was de burgemeester van Maastricht (52) zoenend te zien met een andere man, van 24. Verlinde en Hoes kwamen meteen met een verklaring. Het kwam erop neer dat de twee uit elkaar zijn gegroeid, maar dat de zoenpartij 'buitengewoon onhandig en ongepast' was.

In de tweede reactie van Verlinde zegt hij verder dat hij en zijn man veel steun krijgen van familie, vrienden en andere BN'ers. "Alleen roddelcollega Evert Santegoeds laat het wat dat betreft afweten", grapt Verlinde. Hij ging ook nog in op een foto die de Telegraaf publiceerde, die dit weekend werd genomen in de binnenstad van Maastricht. Hoes en Verlinde lopen daarop achter elkaar en volgens de krant is dat het teken dat het nooit meer goed komt met de twee. Verlinde zegt daarop: "Het was gewoon druk in die straat, om makkelijk tussen het andere winkelende publiek te komen, liepen we op een bepaald moment achter elkaar. Juist die foto heeft de krant gehaald."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen