ENT5 sep '13 15:18Aangepast op 5 sep '13 16:50

OM eist 15 maanden cel tegen rapper Kempi

Auteur: ANP Nieuws

DEN BOSCH - Kempi ontkent, maar volgens justitie in Den Bosch was hij in 2010 de pooier van een 16-jarige meisje.

ANP Kippa
ANP Kippa

''Dat blijkt meer dan duidelijk uit het dossier'', zei de aanklaagster donderdag tijdens een rechtszaak tegen de 27-jarige rapper. Ze eiste 15 maanden cel.

Kempi wordt ervan verdacht dat hij het meisje als prostituee liet werken, onder andere op de Eindhovense tippelzone. Hij kwam in contact met haar nadat ze was weggelopen uit een jeugdinstelling.

De rapper zit niet meer vast. Hij wordt er niet langer van verdacht dat hij ook een tweede meisje in de prostitutie wilde brengen.

Nieuwe look

Volgens het toen 16-jarige meisje uit Venlo bood hij haar onderdak, gaf haar een nieuwe Rihanna-achtige look en kocht lingerie en hoge hakken voor haar. Ze zou daarna met een vervalst identiteitsbewijs als prostituee zijn gaan werken en droeg een deel van haar verdiensten aan hem af.

Het meisje vertelde de politie ook dat ze regelmatig, tegen haar zin, seks met Kempi had. ''Abslouut niet”, reageerde de rapper. ''Ik val niet op negroïde mensen.''

Kempi zei zich weinig te kunnen herinneren uit 2010. Hij kwam in juni vrij. In detentie heeft hij niet nagedacht over de beschuldigingen: ''Ik ben vooral bezig geweest met m’n vrijheid, m’n kinderen en m’n carrière.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen