ENT2 okt '13 08:31

Lucky Fonz III geeft rondje als hij ton wint

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM - Zanger Lucky Fonz III weet wel wat hij zou doen met een ton.

ANP KIPPA
ANP KIPPA

In zijn hoofd heeft hij het bedrag al verdeeld en daarbij denkt hij ook aan de mensen in zijn omgeving. Die kunnen rekenen op een rondje in de kroeg.

De singer-songwriter mocht dinsdag namens de Staatsloterij een ton uitdelen. Elk kwartier werden de euro's verloot, in totaal 96 keer. Zelf had hij geen lot gekocht. "Best wel stom, maar ik dacht dat dat niet ethisch was", vertelt hij in het AD. "Later hoorde ik dat iedereen loten kocht, ook mensen van de Staatsloterij zelf."

Het blijft voor Lucky Fonz III dus bij dromen over die zak met geld. "Ik zou 15.000 euro besteden aan kleding. Een mooi maatpak of een outfit van Lanvin. Voor 5000 euro zou ik een reis maken, een paar weken naar Thailand. Dan zou ik 20.000 euro investeren in een uitvinder met een maf plan. Ik sprak een keer jongens die warmte van douchen wilden terugwinnen, zo’n soort project. Dan wil ik nog 20.000 op de bank om van te leven. En van de rest geef ik een rondje in de kroeg."

De artiest schreef ter gelegenheid van de speciale trekking een lied. "Over het delen van geluk en dan gaat het automatisch ook over liefde", aldus de zanger, die eigenlijk Otto Wichers heet. "Je zegt ook wel: je bent een lot uit de loterij."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen