ENT11 jun '13 22:07

'Dexter-ster verwoestte huwelijk Seth Avett'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Dexter-actrice Jennifer Carpenter is niet lang alleen gebleven na haar breuk met collega Michael C.

EPA
EPA

Hall. Volgens RadarOnline heeft de brunette al sinds 2011 een relatie met de getrouwde zanger Seth Avett van folkrockband The Avett Brothers. Die affaire zou de oorzaak van Avetts stukgelopen huwelijk zijn.

Avett maakte dinsdag op de website van de band bekend dat hij en zijn vrouw Susan na vijf jaar huwelijk gaan scheiden, en dat ze al een tijdje uit elkaar zijn. De oorzaak is zijn relatie met Jennifer, vertelt een insider aan RadarOnline. "Kort nadat Jennifer en Michael uit elkaar gingen, begon ze wat met Seth. Ze vloog naar zijn concerten op allerlei plekken om bij hem te zijn. Uiteindelijk is hij afgelopen winter bij zijn vrouw weggegaan."

Het stel wist de affaire al die tijd geheim te houden, maar de entertainmentwebsite ziet achteraf allerlei aanwijzingen. Zo twittert Jennifer al maanden enthousiaste berichten over The Avett Brothers, en heeft de band hun nieuwste album The Carpenter genoemd.

Fans

Fans van de band zijn allesbehalve blij met het nieuws. "Seth Avett is een zwijn dat zijn vrouw bedriegt en Jennifer Carpenter is een lelijke vrouw", is één van de opmerkingen die RadarOnline op een forum heeft gelezen.

Carpenter speelt Debra Morgan in de hitserie Dexter. Haar ex Michael C. Hall speelt de titelrol Dexter, haar broer in de serie.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen