ENT4 sep '13 11:06

Realitysoap van Andy van der Meijde naar 2014

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Televisiekijkers die zich handenwrijvend verheugen op de realityserie van Andy van der Meijde en zijn vriendin Melisa moeten nog even geduld hebben.

ANP Kippa
ANP Kippa

SBS6 heeft besloten de soap van de oud-profvoetballer en zijn ex-playmate niet dit najaar uit te zenden, maar te wachten tot begin 2014.

De opnames van het nog naamloze realityprogramma waren alvast begonnen. In de serie zal onder meer te zien zijn hoe Melisa werkt aan het succes van haar kapperszaak aan huis en hoe Andy zich stort op zijn cursus trainer betaald voetbal. De au pair ontfermt zich over hun drie kinderen Nino, Lilly en Roxy.

Een woordvoerster van SBS6 laat weten dat de zender komend najaar meerdere programma's op stapel heeft staan, waaronder het nieuwe programma Wie trouwt mijn zoon met presentator Jochem van Gelder dat ook in de maak is. SBS6 wil volgens haar een goed uitzendtijdstip voor de realitysoap van Andy en Melisa uitkiezen.

Andy van der Meijde speelde in het verleden voor onder meer Ajax en Internazionale, maar door overmatig drank- en drugsgebruik haalde hij nooit het maximale uit zijn carrière. In zijn biografie Geen genade gaf de oud-voetballer al eerder een inkijk in zijn turbulente leven.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen