ENT4 dec '13 06:28

'Rafael ging vreemd met Nikkie Plessen'

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Nadat Sylvie Meis al toegaf vreemd te zijn gegaan met een piloot, lijkt het er volgens De Telegraaf op dat ook Rafael van der Vaart de lakens met een ander heeft gedeeld.

ANP
ANP

De voetballer zou vreemd zijn gegaan met actrice Nikkie Plessen.

Bronnen dichtbij het stel geven te kennen dat Sylvie niet de enige schuldige is van het mislukte huwelijk. "Zij krijgt nu de schuld van alles. Maar dat is niet terecht. Rafael heeft zich net zo laten gaan met iemand die dat bovendien glashard durft te ontkennen."

Rafael zou vlak nadat hij in 2011 opnieuw met Sylvie trouwde in Las Vegas tijdens een bruiloftsfeest van styliste Danie Bles de 28-jarige Nikkie Plessen tegen het lijf zijn gelopen. Terwijl Sylvie al in bed lag werd het eerste, voorzichtige intieme contact tussen Rafael en Nikkie vastgelegd door beveiligingscamera's in de tuin van het hotel waar ze verbleven.

De gehele vriendengroep van het stel zou van die gebeurtenis op de hoogte zijn. Ook Sylvie, zo vertelt de bron. "Natuurlijk. Ze is niet gek! Echt iedereen wist ervan. Het was de rest van de bruiloft ook het gesprek. Maar ik denk dat Sylvie zich schuldig voelde over haar vreemdgaan en het daarom maar heeft laten gaan."

Gerelateerde artikelen