ENT23 sep '13 18:41

Zoon George Harrison zingt For Your Blue

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Dhani Harrison, de zoon van voormalige Beatle George Harrison, heeft zijn vaders nummer For Your Blue opgenomen voor een goed doel.

EPA
EPA

Hij zal ermee te zien en te horen zijn in een nieuwe commercial voor het kledingmerk Gap.

Het is de eerste keer dat de in 1978 geboren Dhani, die al jaren een eigen muziekcarrière heeft, een nummer van zijn vader opneemt. Hij maakte de afgelopen jaren drie albums met zijn groep Thenewno2 en een plaat met de gelegenheidsband Fistful of Mercy, waarin ook Joseph Arthur en Ben Harper spelen. Het leverde hem nog geen commerciële successen op.

De opbrengst van Dhani’s akoestische versie van het nummer For Your Blue gaat naar de naar zijn vader vernoemde liefdadigheidsorganisatie George Harrison Material World Charitable Foundation en naar de Christopher and Dana Reeve Foundation die zich inzet voor ruggenmerg-aandoeningen. Het nummer verscheen voor het eerst op het Beatles-album Let it Be.

In de commercial zingt Dhani het nummer gekleed in spijkerpak, onder het motto ‘Back to Blue’. Of de reclameopbrengsten ook naar het goede doel gaan is niet duidelijk.

Gerelateerde artikelen