ENT23 sep '13 22:57

Jim Bakkum houdt van kleding zonder opsmuk

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Jim Bakkum koopt zijn witte T-shirts bij de Zeeman, omdat ze daar de beste basic shirts hebben.

ANP Kippa
ANP Kippa

Dat zegt de musicalster na afloop van de awardshow van tijdschrift Grazia in Amsterdam, waar hij zelf de prijs kreeg voor Stylish Man.

De zanger was hoogst verbaasd met de award. ''Ik snap er niks van. Ik krijg ineens allemaal van dat soort prijzen, zoals de Hot Body Award laatst.'' Mogelijk heeft de acteur nu een stijl die veel mensen aanspreekt, vermoedt Bakkum zelf. Hij zegt dat hij zeker zijn best doet op het gebied van uiterlijk, maar hij vindt anderen vaak cooler.

Bakkum heeft zijn stijl de laatste tijd veranderd. ''Ik houd van heel simpel. Niet te veel opsmuk'', legt Jim uit. Hij gaat vaak winkelen met zijn vrouw. ''Ik weet wat zij leuk vindt. Zij houdt ook van simpel.'' Jim geeft toe dat hij zich heeft laten beïnvloeden door de smaak van zijn echtgenote.

Ziek

Jim moest aan het begin van de maand nog een paar dagen thuisblijven omdat hij ziek was. Maar maandagavond was hij weer topfit. Ondanks dat hij even gas terug moest nemen, heeft hij niets uit zijn drukke schema verwijderd. ''Tv en theater is nu eenmaal druk. Maar ik ben heel blij dat ik het kan doen.'' En in combinatie met het vaderschap is het helemaal druk, maar toch gaat de acteur in volle vaart door.

Maandagavond kon de zanger alleen niet te lang op de awardshow blijven. ''Ik moet de hele tijd hard praten door de harde muziek. Dat is niet goed voor m'n stem.'' En die moet natuurlijk loepzuiver blijven, want zondag staat de première op het programma van de nieuwe musical Flashdance.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen