ENT5 jul '13 06:59

GTST is geloofwaardiger geworden

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Een belangrijke reden waarom Goede Tijden Slechte Tijden zo goed blijft scoren, is dat de serie geloofwaardiger is geworden.

ANP Kippa
ANP Kippa

Dat zegt acteur Ruud Feltkamp in Spits.

Ruud, die in de serie Noud Alberts speelt, vertelt dat er een Amerikaanse producer werd ingevlogen die heeft gekeken naar wat er beter kon. "Daaruit is bijvoorbeeld gebleken dat we de doelgroep moesten verkleinen en dat de verhaallijnen realistischer moesten. Dus geen ongeloofwaardige wederopstandingen uit de dood meer, maar realistische verliefdheden en andere herkenbare problemen. Dat is denk ik het belangrijkste geweest, waardoor het nu zo dicht bij de mensen ligt", aldus de acteur.

Vrijdag is de laatste aflevering van het seizoen te zien, met de befaamde zomercliffhanger. Aan het eind doet de cast een parachutesprong uit een vliegtuig. "Daar moet ik bij zeggen, dat we geen van allen echt hebben gesprongen", geeft Ruud toe. "Bij die scène hebben we namelijk gebruik gemaakt van een techniek die ook in The Matrix is gebruikt. Dat was misschien nog wel veel vetter dan wanneer we echt gesprongen zouden hebben. Je hebt dan zo'n speciaal vest aan, hangt tussen twee hijskranen in aan touwen en zweeft dan als het ware."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen