ENT7 nov '13 11:46

Ewbank en Metropole Orkest bewerken hit Armin

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - John Ewbank heeft samen met het Metropole Orkest een nieuwe versie gemaakt van het nummer This Is What It Feels Like van Armin van Buuren.

ANP Kippa
ANP Kippa

Het nummer ging donderdagochtend bij 538 in première.

"Het is een hele andere versie. Ik vind hem echt te gek geworden", vertelt de dj op de zender. Ewbank, die ook heeft meegewerkt aan de originele plaat, had Van Buuren gevraagd of hij een orchestrale versie van het nummer mocht maken en dat vond Armin goed. Het is niet zomaar een remix. "Alles is helemaal opnieuw gedaan. Het Metropole Orkest zit erin, John doet de piano en Trevor Guthrie heeft het zanggedeelte helemaal opnieuw ingezongen", vertelt Armin trots.

De track is verkrijgbaar op iTunes als onderdeel van Armins nieuwe album 'Intense - The More Intense Edition'. Het album is vanaf 15 november verkrijgbaar. Op 15 en 16 november vinden in de Amsterdamse Ziggo Dome de eerste twee concerten van de nieuwe 'Armin Only: Intense' wereldtour plaats. De dj vertelde bij Evers staat op dat hij nu druk is met de laatste voorbereidingen van de shows.

Gerelateerde artikelen