ENT13 jun '13 10:46

Miley Cyrus gooit geen olie op het vuur

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Miley Cyrus reageert schouderophalend op de beledigende tweets die Amanda Bynes over de Hannah Montana-actrice uitstortte.

EPA
EPA

''Ik vind het allemaal zo treurig en ik wil geen olie op het vuur gooien'', reageerde Miley in een radioshow van Hot 99.5 FM.

De twee waren zes jaar geleden dikke maatjes, maar nu is Miley het laatste twitterslachtoffer van Amanda. Eerder lagen Rihanna en Courtney Love onder vuur.

''Ik legde de basis voor haar comeback totdat ze me begon aan te vallen'', vervolgde de 20-jarige zangeres van We Can't Stop. ''Ik vond het hilarisch dat ze mijn naam noemde op het moment dat ik wereldwijd trending topic was op Twitter.''

Publiciteit

Volgens Miley is het Amanda alleen om publiciteit te doen. ''Het is grappig te merken hoeveel mensen willen meeliften zodra je trending topic bent. Ze proberen zichzelf te associëren met andermans succes zodat ze zelf ook trending topic kunnen worden'', zei Miley.

De zangeres reageerde in de radioshow ook op de geruchten dat ze aanpapt met Justin Bieber. Over de foto van TMZ waarop ze samen in een club te zien zijn, zei de verloofde van Liam Hemsworth dat het 'onmogelijk' is dat er iets opbloeit tussen haar en Justin. ''Ik ben immers verloofd'', zei ze.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen