ENT9 nov '13 20:11

Geri Halliwell baalt van geflopte single

Auteur: ANP Nieuws

MELBOURNE - Geri Halliwell moest wel even slikken toen ze hoorde dat haar nieuwe single niet in de smaak viel in Australië.

EPA
EPA

"Diep van binnen deed het pijn", schrijft het Britse jurylid van de muzikale talentenjacht Australia's Got Talent op haar eigen blog.

Haar nummer Half Of Me ging in de eerste week na de lancering nog geen 400 keer over de toonbank, goed voor een schamele 94e plaats in de Australische hitlijsten. Halliwell (41) had zelf meer van de single verwacht. "Ik lachte nerveus en dacht: 'God, dat is wel heel erg slecht'."

De programmamakers willen dat de voormalig Spice Girl het geflopte Half Of Me zondag ten gehore brengt tijdens de finale. Halliwell zit daar niet echt op te wachten. "Kan ik wel optreden met dat nummer als ik op plek 94 sta? Of is het beter om te doen alsof het niet gebeurd is?"

Teleurstelling

Er zijn ook andere opties. "Het ontkennen? Mijn teleurstelling proberen te verbergen? Vechtlust tonen en het het liedje zo goed mogelijk zingen om hoger in de top 100 terecht te komen? Misschien zou het lukken om een respectabele 30e plaats te bereiken? Of zelfs de 60e plek?"

Halliwell voelt zich daar ook niet zo prettig bij. "Ben ik zo geworden? Dat ik het blijf proberen zodat mijn trots niet gekrenkt is? Of moet ik wellicht toegeven dat dit nummer simpelweg niet scoort?" De zangeres lijkt haar verlies te pakken. "Ik durf best toe te geven dat het is mislukt."

Gerelateerde artikelen