ENT20 nov '13 04:10

Zoon Daniel Day-Lewis rapt over beroemde pa

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Gabe, de 18-jarige zoon van Daniel Day-Lewis, ambieert een carrière als rapper.

EPA
EPA

Hij heeft een single uitgebracht waarin hij onder meer over zijn beroemde pa rapt. Het is niet makkelijk om een Oscar-winnaar als vader te hebben, zo blijkt uit zijn teksten.

"Noem me Gabe Day, en niet Gabe Day-Lewis", zo rapt hij in het lied, waarvan Huffington Post een bijbehorende video heeft gevonden. "B***h, ik weet wat mijn naam is, en ik weet wat roem is. Iemand beoordelen om zijn vader is net zo erg als racisme."

Andere onderwerpen die aan bod komen in het nummer Green Auras zijn de bipolaire stoornis waarmee Gabe kampt en marihuana, wat hij als medicijn zegt te gebruiken. In de video is te zien hoe hij een joint rookt. Andere drugs gebruikt hij niet meer. "Ik was op het slechte pad, ik gebruikte teveel drugs, ik had het idee dat ik alles zelf moest verwerken terwijl ik alleen een knuffel nodig had", zo luidt zijn tekst over dit onderwerp.

Gabe heet voluit Gabriel-Kane Day-Lewis. Zijn moeder is de Franse actrice Isabelle Adjani, met wie zijn vader zes jaar een relatie had voordat het enkele maanden voor Gabes geboorte in 1995 uitging. In 1996 trouwde Daniel Day-Lewis met Rebecca Miller en met haar kreeg hij nog twee kinderen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen