ENT9 aug '13 23:44

Usher wint rechtzaak om kind en omhelst ex

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Usher kan opgelucht ademhalen, hij behoudt de voogdij over zijn zoon.

EPA
EPA

De zanger was in de rechtszaal in een zaak rond zijn 5-jarige zoontje Usher Raymond V, die maandag bijna verdronk in een zwembad tijdens toezicht van een van zijn mensen. Zijn ex-vrouw Tameka wilde vervolgens de volledige voogdij over het kind, maar verloor de zaak van Usher.

De r&b-zanger toonde zich vervolgens een groot man, door Tameka na de uitspraak te omhelzen. Dat terwijl zijn ex-vrouw in de hoorzitting Usher een niet attente vader noemde, en een sneer gaf aan zijn niet capabele verzorgers, onder meer zijn tante Rena, die op het moment van het ongeluk oppaste op de kleine.

Ushers advocaat sloeg terug door te zeggen dat hij juist een geweldige vader is en dat de kids met hem weglopen, ondanks het recente ongeluk. Volgens Usher had dit iedereen kunnen overkomen.

Tijdens de hoorzitting brak Tameka in tranen uit over de gesteldheid van haar zoon, want het kind zou wellicht permanente hersen- of hartbeschadiging hebben opgelopen. Het kind ligt nog in het ziekenhuis, volgens Tameka omdat er complicaties zijn. De zanger beweert dat hij niet wil dat zijn zoon ontslagen wordt uit het ziekenhuis voordat de dokters zeker weten dat hij 100 procent oké is.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen