ENT21 okt '13 18:26

'Eddy Zoëy in ziekenhuis met vreemde vlekken'

Auteur: ANP Nieuws

DEN HAAG - Eddy Zoëy ligt in het ziekenhuis.

ANP Kippa
ANP Kippa

De zanger en presentator zag maandagochtend een vreemde vlek op zijn arm zitten. De artsen weten volgens hem niet wat er aan de hand is.

"Word wakker met 'n rare ontstekingsvlek op arm, herkent iemand dit? Voel me ook vreemd. Toch maar ff naar de dokter", schreef Zoëy (46) op Twitter. "Lekker dan, arts in 't ziekenhuis weet ook niet wat 't is. Moet nu direct aan de antibiotica. Wordt ook seriously érger. Stuur zo foto..." Daarop is te zien dat de plek een stuk groter is geworden.

Een smakelijk gezicht is de vlek niet. "I know, nasty, maar wat héb ik folks? Virale infectie wordt hier gezegd, maar ik zie artsen met hele serieuze koppen", twitterde hij een paar uur later vanuit het ziekenhuis. "Bloedonderzoek wordt gedaan nu, zelfs vioolspinnebeet wordt gechecked (unlikely, denk ik). 't Ziet er naar uit da'k moet blijven. Weird dit."

In de afgelopen dagen liet Zoëy zijn volgers al weten dat hij zich niet zo lekker voelde en geen honger had. Hij vroeg zich af of er iets heerste. Wat er ook speelt, er lijkt vooralsnog geen verbetering in de situatie te zitten. "Begint ook in m'n gezicht. Als 't maar niet met dezelfde vaart gaat als met de armwond. Nog geen arts die 't herkent."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen