ENT12 jun '13 14:11

'Kanye West bedroog zwangere Kim'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Kanye West zou zijn zwangere vriendin Kim Kardashian hebben bedrogen.

ANP Kippa
ANP Kippa

Dat vertelt het 24-jarige Canadese model Leyla Ghobadi aan het Amerikaanse Star Magazine.

Het gerucht is groot nieuws. Het verhaal wordt dan ook breed opgepakt door de Amerikaanse media. West zou volgens Ghobadi niet alleen het bed met haar hebben gedeeld. Hij zou haar ook hebben gezegd dat hij alleen maar bij Kim is om zijn carrière een extra duwtje te geven.

Ghobadi begrijpt dat dit geen leuk nieuws is voor de realityster. "Deze onthulling zal de Kardashian-familie kapotmaken, maar als ik de zwangere Kim was, dan zou ik het willen weten."

Backstage

Leyla vertelt aan het blad dat de twee elkaar hebben ontmoet tijdens een show van Kanye in New Jersey. Hij zou haar in het publiek hebben gezien en aan een medewerker hebben gevraagd om haar backstage te laten. "Hij vroeg me mee naar zijn hotelkamer, maar dat vond ik te snel gaan." Later zou hij het nogmaals geprobeerd hebben. Ghobadi vertelde de rapper dat ze het niet wou vanwege Kim. "Hij vertelde mij dat hun relatie helemaal niet serieus was."

Van het een kwam het ander en de twee zouden het bed met elkaar hebben gedeeld. Daarna zouden ze elkaar nog één keer hebben gezien, toen Kim net zwanger was. Vervolgens besloot Leyla naar eigen zeggen om het contact met de rapper te verbreken, mede vanwege de zwangerschap van Kim. "Ik zou dat iemand namelijk nooit aan willen doen."

Op de website van Daily Mail staan foto's van het model. Daar valt ook te lezen dat het management van Kim zegt dat het verhaal van Ghobadi niet waar is. Kanye West wil nog niet op het gerucht reageren.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen