ENT2 dec '13 06:27

Kathleen Aerts heeft vlinders in haar buik

Auteur: ANP Nieuws

ANTWERPEN - De hoogzwangere Kathleen Aerts is de dagen aan het aftellen.

ANP Kippa
ANP Kippa

Over drie dagen is de voormalige K3-zangeres uitgerekend. "Het duurt nu echt niet lang meer."

Aerts kijkt uit naar de geboorte van haar tweede zoontje. "Negen maanden wachten is toch best wel lang", zegt ze in De Telegraaf. Ook haar man Steven en zoontje Lewis (2) kunnen bijna niet wachten. "Lewis vraagt ons iedere dag of de baby al komt. Onze boerderij wordt een echt mannenhuis. Hartstikke gezellig!"

Kathleen is er dan ook helemaal klaar voor. "We hebben al een naam bedacht. Ik ben blij dat ik me nog niet versproken heb. Als het aan mij ligt mag iedereen het al weten, maar van Steven mag ik absoluut niets zeggen. Ach, nog ongeveer tien dagen; dan mag ik het van de daken schreeuwen!"

De nog ongeboren spruit heeft al wel invloed op de zangcarrière van zijn moeder. "Mijn nieuwste album heb ik Vlinders genoemd, geïnspireerd op dat kleine mannetje. Omdat een zwangerschap een beetje voelt alsof er vlinders in mijn buik zitten. Alle nummers die erop staan zijn opgenomen tijdens mijn zwangerschap. Ze zeggen dat ongeboren baby’s geluiden al heel goed kunnen horen. Ik ben benieuwd of de baby mijn liedjes zal herkennen."

Gerelateerde artikelen