ENT7 sep '13 13:09

Gordon zet zijn villa te koop voor 3 miljoen

Auteur: ANP Nieuws

BLARICUM - Gordon wil zijn villa in Blaricum verkopen.

Gordon tijdens de presentatie van Geer & Goor: Effe geen cent te makken. Foto: ANP Kippa
Gordon tijdens de presentatie van Geer & Goor: Effe geen cent te makken. Foto: ANP Kippa

Dat is niet voor het eerst, maar Bekendeburen.nl weet nu ook de vraagprijs van 2.995.000 euro te onthullen. In het verleden was de prijs alleen op aanvraag.

De zanger en RTL-presentator heeft eerder aangegegeven graag terug te wilen keren naar zijn geliefde Amsterdam, de stad waar ook zijn nieuwe programma Effe geen cent te makken met Gerard Joling wordt opgenomen.

Zijn villa in Blaricum kent alleen luxe, is te zien op de foto's op de website van bekendeburen.nl. Maar de zanger voelde zich er zo nu en dan zeer eenzaam. Bovendien heeft hij nu met Wesley een nieuwe liefde gevonden.

Verlies

Zelf kocht Gordon zijn villa in september 1999 voor ruim 1,2 miljoen euro. Er rust echter een hypotheek op van 3.250.000 euro. Het kan dan ook niet anders dat Gordon verlies maakt bij verkoop, alleen op basis van de vraagprijs al minimaal 255.000 euro.

De koper krijgt voor het aankoopbedrag een vrijstaande villa naast het bos met een totale woonoppervlakte van 471 vierkante meter. De villa heeft acht kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. In het souterrain bevindt zich een zwembad met bar en een douche en een gym die Gordon recent heeft laten maken.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen