ENT21 okt '13 08:26

Kees Tol heeft zin in Show Vandaag

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Kees Tol heeft ontzettend veel zin in de volgende stap in zijn tv-carrière.

ANP Kippa
ANP Kippa

Maandag start SBS6 met het dagelijkse live-magazine Show Vandaag, met de winnaar van de Televizier Talent Award als presentator.

''Het wordt heel luchtig, met leuke interessante tafelgasten. Een soort spiegel van de dag over alles wat boeit'', vertelt de Volendammer over zijn nieuwe rol in De Telegraaf. ''Nieuws, showbizz, lifestyle, eten, drinken en muziek'', somt Kees op. ''Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe kans om mezelf verder te ontplooien. Het is een droom die uitkomt.''

Show Vandaag is elke werkdag om 17.30 uur te zien bij SBS6. ''Het tijdstip is heel bewust gekozen. Om half zes is er bijna niks op televisie. Als je dan al kijkers aan je kunt binden is de kans groot dat ze blijven hangen'', legt Tol uit. Hij presenteert Show Vandaag samen met Marlayne Sahupala. Beau van Erven Dorens en Cynthia Abma vormen het tweede presentatie-duo.

Tol is vanaf zaterdag ook te zien in de nieuwe dramaserie Verliefd op Ibiza. En over enkele weken gaat hij met Nick & Simon op reis naar Cuba voor een nieuw TROS-programma.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen