ENT5 nov '13 21:08

Richards wil niet meer voor kids Sheen zorgen

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Denise Richards wil niet meer voor de tweeling van haar ex Charlie Sheen en Brooke Mueller zorgen, meldt TMZ.

EPA
EPA

Bob en Max zouden erg gewelddadig zijn en zelfs huisdieren martelen.

Richards heeft een brief gestuurd aan de Amerikaanse Jeugdzorg waarin ze uit de doeken doet wat er speelt. De ventjes zouden zich regelmatig 'als een soort zombie' gedragen en haar honden mishandelen. Bob en Max schoppen de beesten dan uit het niets herhaaldelijk en knijpen hun kop fijn terwijl ze piepen van de pijn. Ook zouden de ventjes de honden eerst aaien om ze vervolgens te wurgen.

In de brief staat dat het geen ongelukjes waren. Toen ze Bob en Max liet weten dat de honden het niet fijn vonden, antwoordden de jongens dat dat de bedoeling was en dat ze de dieren wilden vermoorden. Het geweld zou zich niet beperken tot de viervoeters. Ook de drie dochters van Richards zouden inmiddels meerdere keren door de tweeling zijn geslagen, getrapt, gekrabd, gebeten en bespuugd.

Leraren slaan

Alsof dat nog niet erg genoeg is, hebben Bob en Max ook hun eigen uitwerpselen in het toilet van een van de meiden gegooid. Op school loopt het eveneens niet lekker. Bob in het bijzonder heeft zich onmogelijk gemaakt door andere kinderen pijn te doen en leraren te slaan. Kinderartsen zouden Richards hebben geadviseerd om psychologische hulp voor ze te zoeken, maar hun moeder wil dat niet.

Mueller krijgt de schuld van het gedrag van haar kroost. Volgens Richards, die tijdelijk de voogdij kreeg toegewezen terwijl hun mama met drugsverslavingen worstelde, vinden de uitspattingen vaak plaats nadat de jongens bij Mueller zijn geweest. Verder zouden Bob en Max last hebben van nachtmerries na een bezoek aan hun moeder, waar ze naar verluidt tot midden in de nacht op mogen blijven.

Gerelateerde artikelen