ENT22 okt '13 20:04

Arie is 'kinderlijk verliefd'

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Arie Boomsma is tot over zijn oren verliefd.

ANP Kippa
ANP Kippa

In een interview met Jackie Magazine onthult hij de details over zijn nieuwe liefde. "Ik ben verliefd geworden op een zwangere vrouw. Zwanger van haar ex. Ze had net besloten het kindje alleen op te gaan voeden."

De 39-jarige Arie zegt dat het natuurlijk geen 'gebruikelijke situatie' was. "Alleen, waar ik vroeger misschien dacht: jemig, ze gaat een kind krijgen en ook nog van een ander, merkte ik dat die gedachte me nu totaal niet beangstigde."

Boomsma maakte onlangs al duidelijk dat hij weer een nieuwe, prille, liefde in zijn leven heeft. Hij was meteen verkocht toen hij haar voor het eerst sprak. "En hoe! Dat ik haar de volgende dag meteen ging googelen en haar via de Facebook van mijn broer ging opzoeken, weet je wel? Ik móest gewoon meer informatie over haar hebben. Ik was meteen helemaal gefascineerd." Arie noemt zichzelf 'kinderlijk verliefd'.

Bijzonder aantrekkelijk

Zij was in eerste instantie niet met de belangstelling van Arie bezig, bekent hij. "Ze kwam zelf net uit een relatie en hield heel erg de boot af. Wat ik overigens juist bijzonder aantrekkelijk vond. En daarnaast was ze niet bepaald in een situatie om aan iets nieuws te beginnen."

Toch zette Arie door. "Elke dag vroeg ik: 'Zullen we ontbijten, zullen we koffie drinken, mag ik je mee uit eten nemen?' Haha. En altijd hetzelfde antwoord: 'Nee, nee, nee'." De twee hadden toen nog niet eens met elkaar gezoend. "Die hele ‘veroverperiode’ tijdens haar zwangerschap duurde in totaal toch zeker wel een half jaar. En eigenlijk pas nadat haar zoontje is geboren, is het tussen ons ook echt wat geworden. Haar zoon is inmiddels een paar maanden oud. We zijn dus net iets korter bij elkaar dan dat."

De ouders van Arie reageerden goed op het nieuws. "Maar er zijn ook vrienden die hebben gezegd: 'Dude, je stapt wel gewoon meteen in een gezin!'. Maar haar ex is de vader van haar zoon, met alle ruimte om er voor zijn kind te zijn, zo willen we dat allemaal."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen