ENT12 nov '13 04:33

George Clooney snapt niets van Twitter

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - George Clooney snapt niet waarom andere beroemdheden Twitter gebruiken.

EPA
EPA

"Het ergste wat je kunt doen is jezelf beschikbaar maken", legt hij uit in een interview met Esquire.

De acteur vindt dat beroemdheden hun ruzies te vaak via Twitter uitvechten en vermoedt dat menig beroemdheid dronken of zonder na te denken van alles op Twitter schrijft. "Je gaat naar bed en wanneer je de volgende ochtend wakker wordt is je carrière voorbij. Of je bent een klootzak."

Naast Twitter is Clooney niet weg van mobiele telefoons. Tijdens dinertjes bij hem thuis vraagt hij zijn gasten hun telefoons weg te stoppen, en te genieten in plaats van foto's te maken. Zijn beste vrienden en de collega's die hij het meest respecteert zijn dan ook acteurs die lastig te bereiken zijn. Zo is George vol lof over Brad Pitt en Bill Murray. "Hij neemt de telefoon niet op en beantwoordt zijn e-mails niet", zegt hij over Murray.

Ruzie

De Gravity-acteur is minder te spreken over Leonardo DiCaprio en Russell Crowe. De laatste maakte eens negatieve opmerkingen over George in een interview. Clooney zegt dat hij met een privéboodschap heeft gereageerd: "Gast, de enige mensen die profiteren van beroemdheden die ruzie maken zijn de roddeljournalisten. Doe normaal!" Crowe stuurde hem daarop een gedichtenbundel om het goed te maken.

Met DiCaprio deelt Clooney zijn liefde voor basketball en ze spelen regelmatig tegen elkaar. Maar Leo's teamgenoten zijn volgens hem een stelletje opscheppers. Voorafgaand aan het eerste potje hadden ze aangekondigd te winnen, maar George en zijn maten maakten hen dik in. "Het is belangrijk om iemand in je leven te hebben die je de waarheid vertelt. Ik weet niet zeker of Leo zo iemand heeft", concludeert Clooney.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen