ENT7 nov '13 15:19

Papa Lohan: Lindsay is nog steeds nuchter

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De geruchten dat Lindsay zo nu en dan weer in haar oude patroon vervalt, slaan volgens haar vader helemaal nergens op.

EPA
EPA

Hij vertelt aan RadarOnline dat ze nog steeds nuchter is en geen gekke dingen doet. "Ik ben het helemaal zat dat mensen steeds zeggen dat ze niet nuchter is, want ik weet dat dit wel zo is", aldus Michael Lohan.

Michael zegt dat hij zich helemaal geen zorgen maakt. Hij heeft wel een verklaring waarom zijn dochter onderwerp van gesprek blijft. "Als je aan de top staat dan willen mensen je maar wat graag naar beneden halen. Iedereen zoekt naar iets onaardigs om over haar te zeggen." Volgens haar vader is er ook helemaal geen bewijs dat zijn dochter weer drinkt. "Anders zou iemand er wel een foto van hebben en die zijn er niet."

Ook de financiën van zijn dochter zijn in orde. "Dat gaat heel goed. Maar ik vind wel dat haar moeder Dina haar financiële problemen niet bij Lindsay moet leggen." Michael heeft al vaker naar zijn ex uitgehaald en dat doet hij nu weer. "Sinds Dina zwanger was van Lindsay heeft ze al geen baan meer gehad. Het wordt tijd dat ze werk heeft of dat ze met een hele rijke man gaat trouwen die haar kan onderhouden."

Er gingen onlangs geruchten dat Lindsay weer af en toe zou drinken, ze zou betrokken zijn geweest bij een ruzie in een bar en ze zou haar huidige vriendje afgepakt hebben van een ander.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen