ENT3 aug '13 11:17

X Factor Luigiano maakt single met Snoop Dogg

Auteur: ANP Nieuws

ROTTERDAM - In 2009 haalde Luigiano Paals (20) de liveshows in X Factor, waar uiteindelijk Lisa Loïs er met de overwinning vandoor ging.

(Archieffoto 2009). ANP Kippa
(Archieffoto 2009). ANP Kippa

Het jonge zangtalentje raakte in de vergetelheid, maar heeft nu een single gemaakt met niemand minder dan Snoop Dogg. "Het is zo bizar. Snoop Dogg, ik kan het eigenlijk niet eens zeggen", zegt hij in het AD.

De Amerikaanse rapper zag hem op YouTube, raakte onder de indruk en werd door artiestenbureau Benji Entertainment aan hem voorgesteld. "Hij vindt mijn stem helemaal tof en nodigde me uit om een concert bij te wonen."

Luigiano belandde dan ook eind 2012 in de kleedkamer van de Gin And Juice-zanger. Nadat de twee grapjes maakten over samenwerken, werd de jonge zanger serieus. "'Dit moeten we gewoon écht doen', zei ik. We spraken af om de studio in te duiken."

Het resultaat is de single Girls Girls Girls. Het nummer wordt maandagavond gelanceerd in Club Air in Amsterdam. Beiden vliegen vanuit Los Angeles over om de lancering bij te wonen. "Ik had dit nooit durven dromen. Het is buitenaards om met hem te werken", zegt Luigiano trots.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen