ENT7 nov '13 18:08

Afrojack presenteert zijn kledingcollectie

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Afrojack kan voortaan draaien in kleding die hij zelf heeft ontworpen.

ANP Kippa
ANP Kippa

De dj en muziekproducer presenteerde donderdagmiddag zijn eigen kledinglijn bij G-Star. In de PC Hoofstraat in Amsterdam onthulde Afrojack de zes zwart-witte kledingstukken die samen de G-Star Raw X Afrojack-collectie vormen. Het betreft een limited edition.

Het kenmerkende detail in de kleding is de A van Afrojack. De A verwijst ook naar de A-Crotch, een van de iconische ontwerpen van het kledingmerk en de favoriete denim van de wereldberoemde dj.

De collectie bevat twee broeken: een diepzwarte denim met een robuuste uitstraling en een uitvoering in zwart leer. Deze leren A-Crotch is een verwijzing naar de start van de samenwerking tussen beide partijen, want het idee voor een collectie onstond toen G-Star eerder dit jaar een speciaal op maat gemaakte leren broek voor Afrojack maakte.

Modern en technisch

Het bekende A-logo van Afrojack is verwerkt in het RAW-beeldmerk op twee extra lange T-shirts, de hoodie (capuchontrui) en de cap. Volgens Afrojack hebben de prints een moderne en technische uitstraling door een nieuwe printtechniek.

De 26-jarige Nick van de Wall vertelde eerder al in RTL Boulevard dat hij vroeger op het grafisch lyceum zat en altijd al kunstzinnig was ingesteld. Over de kleur van de kledinglijn zei hij: "Ik hou heel erg van donker. Het is natuurlijk het nachtleven, ik leef vooral in de nacht en dan is het altijd donker."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen